Om os

.

Colour Ceramica A/S blev stiftet som en engrosvirksomhed for keramisk fliser i 1987 af Børge Andersen og Svend Åge Jensen der begge havde arbejdet i branchen i mange år, som ansatte hos forskellige større importører af keramiske fliser.

.

I 2002 købte Henry Kristiansen og Steen Scheel-Krüger Colour Ceramica og fusionerede virksomheden med det agenturbaserede  Pro Ceramica til den virksomhed der findes idag. Henry og Steen har tilsammen mere end 50 års erfaring fra den danske byggebranche med speciale i keramiske fliser.

.

Efter fusionen kunne man derfor tilbyde det danske marked en løsning både med agenturhandel direkte fra Imola Ceramica fra Italien, samt en traditionel engrosforretning via Colour Ceramica's danske lager, baseret på de for Danmark markedsrigtige typer af fliser.

.

Colour Ceramica A/S er idag danmarks største privatejet engrosvirksomhed med landsdækkende effektivt distributionslager med dag-til-dag leveringer. Der arbejdes udelukkende med keramiske fliser og alt salg foregår gennem vores forhandlere overalt i Danmark.

.

Vi tilbyder derfor en stærk pakke bestående af logistik og service fra dansk lager, rådgivning om keramiske fliser og elektroniske kataloger af vores fliser målrettet til både "gør-det-selv" segmentet for såvel det professionelle segment.

.

Formålet med Webtiles Pro er at styrke informationssøgningen hos beslutningstagere der står foran et byggeprojekt der kræver keramiske fliser - Hvad end det er er til private boliger, kommercielt byg eller offentligt byggeri tilbyder vi fliser der kan løfte opgaven. Webtiles Pro tilbyder et uddybende billedmateriale samt alle praktiske info for hver enkelt flise, fuldt overblik over hvad hver fliseserie indeholder, samt tekniske datablade på dansk for alle fliser. Vi sætter stor fokus på kvalitet og bæredygtighed, hvorfor det er muligt at downloade information omkring disse aspekter inde på flisernes side.

.

For yderligere info omkring os og hvad vi kan, besøg os da venligst på www.colourceramica.dk eller kontakt os på tlf.: 75 81 40 34 eller mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.